Most Popular


De Ierse topman Martin O'Neill
De Ierse topman Martin O'Neill verspeelde gemiste kansen nadat zijn partij 5-1 werd geslagen door Denemarken in hun kwalificatiewedstrijd voor ... ...

De Ierse topman Martin O'Neill

Rated: , 0 Comments
Total hits: 16
Posted on: 06/23/18

De Ierse topman Martin O'Neill verspeelde gemiste kansen nadat zijn partij 5-1 werd geslagen door Denemarken in hun kwalificatiewedstrijd voor de Wereldbeker.

Een verstikkende doelpuntloze gelijkspel in Kopenhagen werd gevolgd door een gewaagde affaire in Dublin, een die de Ierse begon uitstekend, het nemen van een voorsprong van zes minuten door Shane Duffy.

Maar de mannen van Age Hareide hielden zich aan hun taak en een eigen doel van Cyrus Christie werd gevolgd door de uitstekende hattrick van Christian Eriksen voordat de penalty van Nicklas Bendtner een brute Deense sloopbaan afsloot.

Na echter gezien te hebben dat Daryl Murphy en James McClean op het nippertje de halve kansen missen dat Ierland nog steeds vooruit loopt, klaagde O'Neill over het onvermogen van zijn partij om de druk op te houden.

"Uiteindelijk werden we goed verslagen," vertelde O'Neill aan RTE. "Geen vraag daarover.

"We zijn duidelijk goed begonnen en misschien heeft het tweede doelpunt van James [als het werd gescoord] mogelijk een groot verschil gemaakt in het spel.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?